Zonnebloemgasten op stap met de Rotary Club afd Son en Breugel

img-20240529-wa0038jpg

De Toeristische Route aangeboden door de Rotary Club Son en Breugel; daar kijken onze Zonnebloemgasten ieder jaar naar uit!

De Toeristische Route aangeboden door de Rotary Club Son en Breugel; daar kijken onze Zonnebloemgasten ieder jaar naar uit!

De gasten worden thuis opgehaald door de Rotary leden, en na afloop ook weer netjes thuis gebracht. Ook gasten in rolstoel kunnen mee in de rolstoeltaxi.

Dinsdag 28 mei was het weer zover, Iedereen genoot van de prachtige route , weer goed uitgezet door onze vrijwilligster Dorien Brans.

De start van de route was bij het Pieter Breugel plein, waarna er via prachtige binnenwegen naar Handel werd gereden. Na een kleine stop, waarbij veel gasten de mogelijkheid namen om een kaarsje aan te steken in de kerk van Handel, ging de route weer terug richting Breugel.

Vanaf 15 uur waren we te gast bij Boerderij Krakenburg met een sfeervol binnen en buitenterras. De gasten genoten van een heerlijk stuk zelfgemaakt boerenappeltaart met koffie of thee. Samen met de rijders en vrijwilligers werd er rondgelopen, de schapen, geiten, kippen en varkens bewonderd en enkele quiz vragen beantwoord. Helaas kwam de regen iets eerder dan verwacht, maar dit mocht de pret niet drukken.

Met behulp van de medewerkers van Krakenburg en onze vrijwilligers kon iedereen naar binnen. Onder het genot van een drankje werd de uitslag bekend gemaakt van de Quiz en iedereen bedankt voor hun bijdrage.

Rond 16.30 uur werden alle gasten weer netjes naar huis gebracht.

Rotary club Son en Breugel, Werotax en medewerkers Krakenburg , bedankt voor jullie hulp.

Henri Lodewijks

06-43135366
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken