Optreden Gospelkoor Soul en Gospel

20240420141123jpg

Voor de deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Spaubeek trad op zaterdagmiddag 20 april het gospelkoor Soul & Gospel uit Spaubeek op.

Een thuiswedstrijd voor het koor want het koor oefent op donderdagavond in dezelfde zaal van het BMV-gebouw.

Met veel passie zongen de dames begeleid door hun eigen band. Het koor bestaat inmiddels ruim vier jaar en is opgericht door dirigente Tiny Ritterbeeks en bandleider Olaf Boot. De ruim dertig leden van het koor, van wie een grote groep woonachtig is in Spaubeek, wist hun dorpsgenoten te enthousiasmeren met een mooi samengesteld programma van vele herkenbare liedjes.

De Zonnebloemdeelnemers waren met name te spreken over de wijze waarop de koorleden hun zang en ingestudeerde danspasjes met veel plezier wisten over te brengen.

Het slotlied ‘Oh Happy Days’ vatte de sfeer van de middag perfect samen: iedereen heeft van deze gezellige middag met volle teugen genoten.

Het bestuur van de Zonnebloemafdeling maakte van de gelegenheid gebruik om Patrick en Claudia, de gastheer en -dame van eetcafé Spech, te bedanken voor hun ondersteuning.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?