IJs eten, huifkar- en riksjaritjes

1000014135ajpg

De deelnemers en vrijwilligers van de afdeling Spaubeek hebben op een gezellige manier de zomer ingeluid in eetcafé Spech.

De afdeling had voor deze middag de beschikking over de huifkar van de vereniging GOBO waarmee enkele ritjes gemaakt werden over onder andere hobbelige landweggetjes, langs slingerende bospaden en over holle wegen door een prachtig glooiend Limburgs landschap. Henri Horsman (GOBO) had een mooie route uitgestippeld en de passagiers in de huifkar genoten zichtbaar van de fraaie Limburgse vergezichten. Tegelijkertijd vonden enkele ritjes met de riksja van de Stichting ‘Fietsen Alle Jaren’ plaats. Onze Zonnebloemvrijwilligster Roos is vrijwilliger bij deze stichting die mensen met een beperkte mobiliteit op een bijzondere manier laat genieten van een fietstocht. Roos liet al stevig trappend op de pedalen van de riksja haar passagiers kennismaken met een verrassende tocht in de Spaubeekse omgeving. In eetcafé Spech verzamelden zich ruim vijftig deelnemers en vrijwilligers waarbij onder het genot van een kopje koffie de laatste nieuwtjes en de ervaringen van de huifkar- en riksjaritjes uitgewisseld werden. De heerlijke ijscoupe liet iedereen zich goed smaken.

Allen kijken met een tevreden gevoel terug op een geslaagde middag.

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?