Zonnebloem Ontmoetingsdag

foto12jpg

Elk jaar organiseren de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Spaubeek medio september de ontmoetingsdag.

Een activiteit die traditiegetrouw door veel deelnemers van de lokale Zonnebloemafdeling bezocht wordt. Dit jaar was het niet anders: maar liefst 50 deelnemers werden opgewacht door 21 vrijwilligers in de grote zaal in de BMV. De tafels in de zaal waren door de vrijwilligers feestelijk gedekt en binnen een mum van tijd had iedereen een plekje gevonden.

Karakteristiek voor de ontmoetingsdag is dat alle aanwezigen tijd hebben voor een gezellig praatje, al genietend van de heerlijke lunch die Claudia en Patrick van eetcafé Spech bereid hadden. Terwijl de vrijwilligers als getalenteerde obers en serveersters met dienbladen vol soep of goed gevulde borden al laverend tussen de tafels af en aan liepen genoten de deelnemers zichtbaar van de ontspannen en ongedwongen sfeer. Claudia had voor deze gelegenheid van het toetje een verrassende mix van macarons, bavaroispuntjes en kokosmakronen samengesteld die natuurlijk gretig aftrek vonden. Tja, dan is het niet verwonderlijk dat een deelnemer vraagt ‘volgende week weer?’

Het is duidelijk: deze middag viel letterlijk en figuurlijk in de smaak. Op naar de volgende bijeenkomst: de viering van 75 jaar Zonnebloem.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?