Bootvaart Earnewoude i.p.v. Woudsend

dsci2702jpg

Op woensdag 22 mei zijn de afd. Franeker en Sint Annaparochie met 130 gasten om 11 uur aan boord gestapt van de Marprinses in Earnewoude.

  • Op woensdag 22 mei zijn de afdelingen Franeker en Sint Annaparochie van de Zonnebloem met 130 gasten om 11 uur aan boord gestapt van de Marprinses in Earnewoude. De tocht ging van Earnewoude over de Kromme Ie, de Wide Ie naar het Pikmeer in Grou en terug. Onderweg prachtige ver gezichten over de landerijen en werd er voor iedereen herkenbare liederen gezongen die dan ook luidkeels werden mee gezongen onder begeleiding van een accordeonist. Onderwijl werd er genoten van een hapje, drankje en een heerlijke goed gevulde koffietafel. Om 16:00 uur meerde de Marprinses weer aan en stapten onze gasten tevreden en voldaan weer aan wal. Een heerlijke dag die zonder onze vrijwilligers niet mogelijk was geweest, zij hebben onze gasten waar mogelijk en nodig een helpende hand geboden. 

Dank aan vereniging GROEN GRIJS voor het busvervoer.

https://groengrijs.com/de-groengrijs-bus/

Janke Mulder 06-24910914

Zonnebloem afdeling Sint Annaparochie is op zoek naar vrijwilligers, heb je ook nog wat tijd over, is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Meld je aan voor de Fryslân Ferbynt vrijwilligersmiddag op 22 juni en maak kennis met de Zonnebloem en haar vrijwilligers:

Email: Zonnebloemsintannaparochie@gmail.com

Facebook: zonnebloem Sint Annaparochie e.o.

Voor vele zieken, gehandicapte en hulpbehoevende ouderen, liggen eenzaamheid en een sociaal isolement op de loer. De huisbezoeken en activiteiten van de Zonnebloem helpen dit voorkomen. Wij kunnen u hulp daarbij goed gebruiken. Mocht u een bijdrage willen leveren zodat we in de toekomst dit soort uitjes kunnen blijven aanbieden aan onze gasten, neem dan contact op dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Marja Vos

06-57978557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur