Fryslân Ferbynt Provincie Fryslan

img-20240701-wa0005jpg

Project Fryslân Ferbynt is door provincie Fryslân in het leven geroepen om een dag alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Fryslân Ferbynt een gezellige opsteker voor nieuwe en bestaande vrijwilligers gesubsidieerd door provincie Fryslân.

Op 22 juni organiseerde Provincie Fryslân het project Fryslân Ferbynt. Dit project is in het leven geroepen om de vrijwilligers in Fryslân eens in het zonnetje te zetten. Bij de Zonnebloem draait alles op vrijwilligers en wij waren erg blij dat de provincie ons mede heeft gesteund om een gezellige middag te kunnen organiseren.
 
Middag in vogelvlucht:
De middag werd met leuke verhaaltjes en liedjes van Lummy aan elkaar gepraat en ook een quiz kwam deze middag voorbij.
In de pauze hebben de koks van Beuckelaer een heerlijke High Tea voor de vrijwilligers verzorgd die er niet alleen fantastisch uitzag maar waar ook gretig van gesnoept werd.
Aan het einde van de middag kon iedereen buiten kennismaken en een proefrit om de rolstoelfiets maken. Deze is voor/door iedereen te gebruiken en te reserveren bij de receptie van de Beuckelaer 0518-401532.
 
Dank aan Provincie Fryslân, de koks en Beuckelaer voor de samenwerking om deze middag voor de vrijwilligers mogelijk te kunnen maken.🌻

Marja Vos

06-57978557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur