Erica toneelvereniging speelt...

20240127135532bew1jpg

de klucht - Een pittige tante

Kom je net terug van een heerlijke vakantie, ligt er een brief van de notaris op de mat; zij zal langs komen om de situatie van de inwonende tante te bespreken. De brief zorgt voor de nodige paniek bij accountant, tevens eigenaar van het administratiekantoor, Tim van Hoof. Want ja, wanneer je al jarenlang een uitkering ontvangt van die al lang overleden tante, ben je fout bezig. Hij móét een oplossing vinden voor dit grote probleem dat hij veroorzaakt heeft anders dreigt een faillissement en (gevangenis)straf. Samen met zijn vriendin Paula vindt hij die oplossing, maar ja... dan moet Jacob wel meewerken. Met enige chantage lukt het om Jacob zo ver te krijgen. Jacob zal voor tante spelen. Er wordt een jurk uit het dorp ontvreemd. 
Enfin... steeds meer mensen worden betrokken om het hachie van Tim te redden. Jacob (tante) op zijn beurt neemt zijn kansen waar om er financieel behoorlijk beter van te worden. Als uiteindelijk er ook nog familie uit Schotland overkomt, dreigt alles uit de hand te lopen. Maar een klucht is een klucht en uiteindelijk komt alles nog weer goed. Jacob mag zich zelfs aan het eind van de voorstelling miljonair noemen.
Onze 34 aanwezige gasten genieten zichtbaar. In de pauze doen ze zich te goed aan een drankje en worden er veel loten gekocht. En ook dat kent een goed einde, want de Steenwijkers gaan wel met zo'n 10 prijzen naar huis.
Een zeer geslaagde middag.

Tekst en foto's: Janny de Vries


Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Janny de Vries

0623235094
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?