Koffiemiddag

20240312141204bewjpg

met een optreden van de Deurdouwers

Ruim 60 gasten geven gehoor aan de uitnodiging voor deze muzikale middag. De orkestleden installeren zich terwijl de eerste gasten al binnen komen. Kort daarna is het een "gekwek" van jewelste. Heerlijk zo'n middag om elkaar weer te ontmoeten; zeker na het druilerige weer van de laatste weken. 
De dirigent van het mondharmonicaorkest belooft ons een feestelijke middag. Hij en zijn orkestleden zouden het fijn vinden wanneer er uit volle borst wordt mee gezongen, zo zegt hij. Daarvoor liggen de boekjes met de teksten al op de tafels. Even wordt de spreekwoordelijke kat uit de boom gekeken, maar dan barst het feest los. De gasten, maar ook de orkestleden genieten volop. Na de pauze kunnen sommige gasten de benen niet meer stil houden en gaan een paar danspasjes maken.
Kortom: een heel gezellige, feestelijke middag.

Een dag later spreek ik twee gasten en... "wat hebben we weer een mooie middag gehad. Dankjullie wel vrijwilligers voor wat jullie voor ons doen".

Tekst en foto's: Janny de Vries

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Janny de Vries

0623235094
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?