MUZIEKMIDDAG OP DE SOOS

21581643jpg

Vandaag komen Ruud en Bea Halkes naar de soos om ons een gezellige muzikale middag te bezorgen

Om 2 uur is iedereen binnen en wordt een kopje thee/koffie geserveerd met een koekje erbij. Ted opent de middag met een welkom aan een mogelijk nieuwe gast en daarna verwelkomt zij Ruud en bea, die ons deze middag zullen vermaken.

Ruud is de muzikant en Bea ondersteunt hem erbij maar verteld wordt, dat zij niet kan zingen, dus wordt een beroep op de aanwezigen gedaan om van harte mee te zingen. Het wordt een gezellige boel, terwijl er zelfs nog tijd isom met elkaar te kletsen en nieuwtjes uit te wisselen, terwijl Ruud gewoon doorspeelt, dus fantastische achtergrondmuziek.

Maar niet alleen wordt r gezongen en gepraat, ook wordt er gedanst en zelfs de polonaise ontbreekt niet.

Tijdens de pauze krijgen we een tweede kopje koffie/thee met een bonbon en wordt gevraagd wie de volgende soosmiddag komt om erwtensoep te eten want dan weten we op hoeveel personen we ongeveer moeten rekenen. Ook vertelt Ina, dat de lotentrekking heeft plaatsgevonden en dat de uitslag inmiddels op de website van de Zonnebloem staat, maar iedereen krijgt volgende week de trekkingslijst thuisbezorgd.

Nadat Ruud weer een tijdje gespeeld heeft, moet hij ermee stoppen omdat we een onverwachte gast krijgen, namelijk een vertegenwoordiger van de Rabo Bank, die ons namens Rabo Club Support een prachtige cheque komt overhandigen van € 1.115,00, wat natuurlijk een grote verrassing voor ons is.

Dit resultaat mag er zijn want het blijkt, dat veel rekeninghouders van de Rabobank de kans hebben aangegrepen om tijdens de actie Rabo Club Support op onze vereniging te stemmen en natuurlijk hebben wij als afdeling hier ook reclame voor gemaakt. 

Wij zullen het bedrag gaan gebruiken om nog meer gezellige activiteiten voor onze gasten te verzorgen, zowel 1 op 1 als grotere! Hiervan wordt u vanzelfsprekend op de hoogte gehouden, dus houd uw brievenbus in de gaten.

De middag wordt besloten met een groot applaus voor de Rabobank en de rekeninghouders. Er dwarrelde na een knal zelfs confetti naar beneden, wat de feestvreugde nog een stukje verhoogde.

Als afsluiting speelt Ruud nog wat liedjes en om 4 uur besluit Ted de soosmiddag door Ruud en Bea hartelijk te bedanken voor dit gezellige samenzijn en overhandigt zij Ruud een enveloppe met inhoud als blijk van waardering.

AL MET AL EEN HELE GESLAAGDE MIDDAG, ZEKER DOOR DE VERRASSING VAN DE RABOBANK!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel