Busreis naar Nieuwvliet

Bezoek aan het "Koekoeksnest" .

Met een volle bus met deelnemers en enkele vrijwilligers werd omstreeks 13.00 uur vertrokken vanuit woonzorgcentrum Ter Reede te Vlissingen. Via Oost- Souburg, waar ook nog een aantal deelnemers werden opgehaald, ging het richting Zeeuws-Vlaanderen met aan het stuur chauffeur Han. Via een hele mooie toerisctische route was de aankomst omstreeks 15.00 uur bij het "Koekoeksnest".

Onder het genot van koffie en heerlijke appeltaart kon iedereen alle leuke voorwerpen die aan het plafond waren aangebracht bekijken. Het was zeker de moeite waard.

Om 16.00 uur werd de thuisreis aanvaard. Ook nu weer via een prachtige route langs de kust. Chauffeur Han vertelde ondertussen veel over alles wat onderweg te zien was. Omstreeks 17.45 uur werden als eerste weer de deelnemers uit Oost-Souburg bij Nieuw-Bachtenpoorte afgezet. Het was een prachtige middag met mooi weer. Dank aan de vrijwilligers voor hun inzet deze middag, maar zeker ook aan chauffeur Han voor zijn enthousiasme.

Klik op onderstaande link voor de foto's

https://myalbum.com/album/DZEp4y/7Rtyz3fF

 

 

 

 

Jaap Versteeg

0118-471831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?