Een TOP uitje met de Zonnebloem

img-20240425-wa0017jpg

Op donderdagmiddag 25 april ging een grote groep Zonnebloemgasten en begeleiders naar Avifauna in Alphen a/d Rijn.

We verzamelden vlakbij de ingang en nadat alle gasten waren gekoppeld aan de begeleiders gingen we het park in. Alle vogels zaten keurig in de volières op ons te wachten en werden met groot enthousiasme door de Zonnebloemers en begeleiders bekeken. Grote struisvogels, papegaaien, kraanvogels, flamingo’s  en rode ibissen die als kerstballen in de boom zaten. Ook de ooievaars die op de nesten zaten met jongen keken niet op of om als we voorbij kwamen.

De Zonnebloemgasten en begeleiders genoten samen  van deze mooie middag, het was niet zo warm maar het zonnetje deed zijn best en het was aangenaam wandelen langs de vogels. Sommige gasten waren er nog nooit of al een hele tijd geleden geweest. Er waren ook hallen met kleine aapjes. Ja het was geweldig leuk en het enthousiasme was groot bij allen.

Na 1,5 uur wandelen en bewonderen van de vogels en aapjes op naar het restaurant voor koffie met aardbeien- of appelgebak. Aan de tafels werd druk nagepraat over de vele vogels die er gezien waren en ervaringen uitgewisseld. Aan het eind van de middag was het weer tijd om naar huis te gaan met de klaarstaande auto’s . Het weer was inmiddels omgeslagen en het regende pijpenstelen. Wat hebben we het getroffen; toen we in het park waren was het droog met een zonnetje, ja dat hoort toch bij de Zonnebloem. Alle gasten en hun begeleiders hebben genoten van deze fantastische middag.

Bekijk de foto's door HIER te klikken.

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen