Vrijwilligersfeest 2024 was weer geslaagd

p6283766jpeg

Op vrijdagmiddag 30 juni was het stralend zonnig weer, een mooie dag om het traditionele Zonnebloem Vrijwilligersfeest te vieren.

Dan worden alle vrijwilligers “in het zonnetje” gezet en bedankt voor de inzet waarmee zij het hele jaar de gasten “in het zonnetje” zetten.

De dag begon traditioneel met een Jeu de Boules wedstrijd op de mooie banen van de vereniging De Six Pret, begeleid door twee wedstrijdspelers, die werd gewonnen door Annet Teske. Daarna was het tijd om in de Boschbloem gezellig met een drankje bij elkaar te gaan zitten.

Twee vrijwilligers hadden helaas wegens gezondheidsredenen moeten besluiten om te stoppen met hun Zonnebloem activiteiten. Zij werden bedankt met een beeldje “waardering” en een bos bloemen. Ook werd stilgestaan bij het overlijden van vrijwilliger Jan Bergenhenegouwen die vele jaren heel actief is geweest in verschillende rollen, o.a. als Secretaris.

Daarna werden alle jubilarissen (4 vrijwilligers waren 5 jaar actief, 3 vrijwilligers 10 jaar, een vrijwilligster 20 jaar en een vrijwilligster maar liefst 30 jaar) bedankt met een mooie bos bloemen.

En toen was het moment gekomen om de Zonnebloem Vrijwilliger van het Jaar 2024 te benoemen. Gekozen was voor Thea Zweers. Zij begon vele jaren geleden als ondersteunende/inval vrijwilliger, maar 20 jaar geleden gaf zij zich op als vaste vrijwilligster. Thea is “van huis uit” verzorgende en zij vindt het heerlijk als zij bij de Zonnebloem gasten kan helpen. Niets is haar teveel. Haar naam wordt dan ook bijgegraveerd in de kristallen wisselbokaal die de Zonnebloem ooit van de gemeente Voorschoten heeft ontvangen.

Na deze feestelijkheden was het de hoogste tijd om aan te vallen op het Chinese buffet dat inmiddels was klaargezet door restaurant New Hong Kong City met als dessert het heerlijke ijs van Moments.

Kortom, het was weer een geslaagde dag. Bekijk HIER de foto's

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen