Keukenhof

thumbnailimg8684jpg

Geweldige zonnige dag naar de Keukenhof

Donderdag 12 mei zijn we met ongeveer 50 deelnemers en vrijwilligers naar de Keukenhof geweest. Het was onze eerste bus-uitje na de coronacrisis en iedereen had er weer zin in.

Rond 10 uur kwam de bus aan op het parkeerterrein voor de Keukenhof. Daar stonden Vrijwilligers van de Keukenhofgroep al klaar om ons te voorzien van de benodigde rolstoelen en ons de weg te wijzen naar het restaurant waar de koffie en thee geserveerd zouden worden.

Na de koffie gingen we op pad. Net zoals de vorige keer gingen wij met een toegewezen deelnemer naar het dichtstbijzijnde café om een pilsje te pakken om op die manier van de Keukenhof te genieten.

We keken uit over kleurrijke velden met tulpen die, als je dichtbij keek, eigenlijk zo’n beetje uitgebloeid waren, maar er op een afstand nog prima uitzagen. Bovendien bleek het park veel mooie oude bomen te bevatten die er net in blad juist heel fris uitzagen. Ook zagen we veel mensen van allerlei nationaliteiten genieten van het park en de lekkere hapjes die ze net gekocht hadden. Anderen, die wat verder gelopen waren, zagen echter fris bloeiende rododendrons en azalea’s, prachtige orchideeën en zelfs nog blauwe druifjes, waarvan ik dacht dat die allang uitgebloeid waren.

Tegen lunchtijd wandelden we, met een omweggetje, terug naar ons restaurant waar we een heerlijke broodmaaltijd geserveerd kregen. In de middag hadden we nog een paar uur de tijd om de Keukenhof te bekijken en met mededeelnemers en gasten te kletsen. De dag vloog voorbij en veel te snel moesten we alweer in de bus naar huis. Na een soepele terugreis waren we rond vijven weer thuis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Rob Steur

06-22936459
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?