Bootreis Urk 26 juli 2024

6688c725-9274-455b-93ef-57886b54e409jpeg

Met de bus van Zeist naar Urk. Daar op de boot gestapt, rondje Urk gevaren onder het genot van een heerlijke lunch.

Op woensdag 24 juli stond er bij de Zonnebloem afdeling Zeist een bustocht gepland die de gasten naar Urk zou brengen, gevolgd door een boottochtje op het IJsselmeer.

De groep bestond uit 36 gasten en 4 vrijwillers. Het vertrek uit Zeist werd iets later dan gepland omdat één van de gasten onvindbaar was en werd er dus uiteindelijk toch maar vertrokken zonder deze heer. Gelukkig werd de bus bestuurd door een vrolijke chauffeur die tijdens de busreis de hele boel vermaakte.

Helaas was er geen gelegenheid voor een kopje koffie en gebak tijdens de busrit. Maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de heerlijk lunch op de boot. Kibbeling met friet en salade en een ieder liet zich dat goed smaken.

Ook was er een mooie en interessante modeshow op de boot met klederdrachten uit Urk. Na de boottocht stapte het gezelschap weer over op de bus inclusief alle rollators en rolstoelen.

In Zeist aangekomen was de unanieme reactie dat het een heerlijk tochtje was met prachtig “Zonnebloem” weer.

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken