Kersen eten in Cothen

img1625jpeg

Veel animo voor het kersen eten!

De weergoden waren de Zonnebloem vandaag goed gezind. Tussen dagen met flinke buien bleef het vandaag droog en er was zelf een aarzelend zonnetje. Dus het was goed kersen eten in Cothen.

Niet minder dan vijftien vrijwillige chauffeurs haalden vijf en veertig Zonnebloem gasten op. Voor deze ploeg van zestig personen had de land winkel De Kersenhut in Cothen een aparte tent ingericht.

Nadat iedereen binnen gedruppeld was op de afgesproken tijd van twee uur, deed Lies het welkomstwoord. Zij heette de gasten hartelijk welkom, vertelde hoe de middag er uit zou zien en bedankte de chauffeurs voor hun diensten.

We begonnen met een lekkere kop koffie en daarbij een heerlijk kersengebakje met slagroom. Op alle tafels waren geanimeerde gesprekken en na een half uurtje was er gelegenheid om zelf kersen te kopen bij de kraam. Daar werden alle aanwezigen ook getrakteerd op een handvol super grote, rijpe en zoete kersen. En de unanieme mening van de aanwezigen was dat 2024 een bijzonder goed kersen jaar was.

Nadat de kersen waren ingeslagen voor thuis konden de Zonnebloem gasten per auto beslissen of ze direct naar huis wilden of nog een mooi ritje wilden maken bijvoorbeeld langs de Lekdijk naar Amerongen en via Leersum terug naar Zeist. In mijn auto werd in ieder geval genoten van een mooi ritje langs de Lek. En dat we daarna in de file terecht kwamen namens mijn reisgenoten voor lief…….

Al met al weer een prima Zonnebloem middag met tevreden en blije gezichten.

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken