Een smaakvol en muzikaal stampotbuffet.

Voor de gasten van de Zonnebloem afd. Zevenaar Oost/Booz heeft het bestuur op donderdag 22 februari 2024 weer het jaarlijkse stampotbuffet bij Zalencentrum Staring georganiseerd.
De belangstelling was weer uitstekend en de aanwezigen hebben weer heerlijk genoten van een smaakvol stampotbuffet.
Niet alleen van het buffet hebben de gasten genoten maar ook van het optreden van Diedel. Diedel bestaat uit Frans van Gorkum als zanger en entertainer en hij werd begeleid door Richard Vierwind op gitaar en Harry Gerritsen op accordeon.
Hun repertoire bestaat uit liedjes die het vroegere Liemerse leven beschrijven en dat brengen ze in het Kleverlands, een bijna vergeten dialect dat onder andere in de Liemers werd gesproken.
Niet alleen de liedjes brachten de handen van de gasten op elkaar maar ook de verhalen van Frans over gebeurtenissen en tradities in de Liemers.
Ook hebben we deze dag samen met onze gasten afscheid genomen van Jo Boelman als vrijwilligster. Zo’n 30 jaar heeft is ze als vrijwilligster zeer actief geweest voor de gasten van de Zonnebloem Zevenaar Oost/Booz. Dankjewel Jo namens het bestuur, vrijwilligers en de gasten.
En na een laatste kopje koffie keerden de gasten tevreden huiswaarts en het bestuur dankt iedereen die hier aan meegewerkt hebben. De chauffeurs, de vrijwilligers, Diedel en niet te vergeten Guido Staring en zijn personeel.

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen