Zandsculpturen Garderen de Zonnebloem Zevenaar Oost/Booz.

dsc06259jpg

Donderdagochtend 16 mei jl. stond de bus van de Busspecialist met chauffeur Rik op het afgesproken tijdstip bij de Pelgromhof om ons naar de Zandsculpturen in Garderen te brengen. Rik zorgde ervoor dat de mensen in een rolstoel via de lift in de bus kwamen en nadat iedereen zijn of haar plaats had gevonden vertrokken we richting Garderen. Via een toeristische route, waarbij Rik onderweg iets vertelde over de omgeving waren we rond 10.30 uur op de plaats van bestemming. Bij aankomst stond Antoinette, een in stijl geklede dame, ons op te wachten en zij begeleide ons naar koffie en gebak.

En na de koffie gingen we het park in. Iedereen keek zijn ogen uit naar wat er te zien was over het thema van dit jaar “Boeken”. Het was overweldigend en zo ontzettend knap gemaakt en dat alles van en met zand. Uitgebeeld waren onder andere oude schoolboeken van rekenen, taal, aardrijkskunde maar ook over reizen, kunst, cultuur, romans en nog veel meer. Zo rond 13.00 uur kreeg iedereen toch wel een beetje trek en werd er genoten van een heerlijke lunch.

Na de lunch kon iedereen tot het vertrek om 14.45 uur nog genieten van de zandsculpturen en rond snuffelen in de winkel.

Voordat iedereen de bus in mocht, werd er een mooie groepsfoto gemaakt door onze fotograaf Jan Pelgrom. Het had wat voeten in de aarde maar het resultaat mag er zijn.

Zo rond 16.15 uur waren we weer veilig en wel bij de Pelgromhof. In de bus werd met de pet rondgegaan voor Rik en de opbrengst werd onder een dik verdiend applaus aan hem overhandigt.

Het bestuur bedankt de Busspecialist met hun chauffeur Rik, onze vrijwilligers, de medewerkers van de Zandsculpturen en onze gasten voor deze mooi dag die mogelijk gemaakt is door de opbrengst van de Zonnebloemloterij. Wilt u ons financieel steunen door het kopen van een lot ga dan naar www.zonnebloem.nl/loten/p/A03083/loten-kopen. Een lot kost € 3,00 waarvan € 2,25 direct ten goede komt van onze afdeling de Zonnebloem Zevenaar Oost/Booz.

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen