Diva Dichtbij

20240627134813jpg

Een hartverwarmend optreden door Abke Bruins van Diva Dichtbij.

Donderdag 27 juni 2024 trad voor de Zonnebloem afd. Zevenaar Oost/Booz op Abke Bruins van de Stichting Diva Dichtbij op. Deze Stichting is er voor iedereen die extra aandacht verdient, zoals onze gasten en dat kunnen ze zeker beamen.
Abke verzorgde een hartverwarmend optreden met allerlei herkenbare liedjes die regelmatig werden meegezongen. Op een ongedwongen wijze betrok ze iedereen bij haar optreden, door een woord of gebaar.
Dit optreden vond weer plaats bij onze vertrouwde locatie Zalencentrum Staring waar Guido en zijn personeel iedereen prima verzorgden. En wat zouden we zijn zonder onze chauffeurs die iedereen naar het optreden van Abke brachten en later weer naar huis.
Het bestuur kijkt terug op een meer dan geslaagde middag en bedankt iedereen die hier zijn of haar bijdrage aan leverde. Graag willen wij ook in de toekomst dit soort optredens blijven organiseren en daar kunt u ons bij helpen door ons financieel steunen door het kopen van Zonnebloemloten via www.zonnebloem.nl/loten/p/A03083/loten-kopen. Een lot kost € 3,00 waarvan € 2,25 direct ten goede komt aan onze afdeling de Zonnebloem Zevenaar oost/Booz.

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen